Bröstförstoring i Stockholm med eget fett.

Slide background

BRÖSTFÖRSTORING

i Stockholm med eget fett


Få saker har sådan inverkan på kvinnors femininitet såsom små bröst har. Dessa kvinnor kan känna sig socialt och utseendemässigt utsatta vilket påverkar deras självkänsla och livskvalitet negativt. Att på ett naturligt sätt öka och anpassa bröstens volym till mer normala proportioner tilltalar väldigt många av dessa kvinnor då deras självbild och välbefinnande markant förbättras. Vi är kliniken som kan hjälpa dig nå dina önskemål. Laser center är bästa kliniken för bröstförstoring med eget fett i Stockholm, från Täby, Sollentuna Kista och hela vägen till Nacka.

Bröstförstoring med eget fett passar i första hand:

 1. kvinnor som har relativt små bröst och endast vill ha medelstor förstoring (ca 100-200 ml/ bröst),
 2. kvinnor som har asymmetriska bröst, medfödda eller efter tidigare ingrepp
 3. Kvinnor med tomma bröst efter graviditet och amning.
 4. Kvinnor som inte vill ha silikonimplantat då dessa kan upplevas onaturliga,
 5. Kvinnor som är rädda för långsiktiga konsekvenser av implantaten,
 6. Kvinnor som inte vill undergå operation på grund av rädsla för associerade komplikationer,
 7. Kvinnor som inte vill ha några ärr från sin bröstförstoring,
 8. Kvinnor som vill samtidigt bli av med överskottsfettet i t ex magen eller flankerna.

Olämpliga kandidater för bröstförstoring med eget fett är följande:

 • Kvinnor som har bröstcancer i släkten
 • Kvinnor som vill ha en stor ökning av brösten
 • Kvinnor som inte har tillräckliga fettdepåer för bröstförstoring.

Bröstförstoring med eget fett, Komplikationer

 • Blödningar och blåmärken, oftast efter fettsugningen
 • Infektioner, dessa undviks genom premedicinering med antibiotika före ingreppet. Ställningstagande till premedicinering tas i samband med den kostnadsfria konsultationen.
 •  Mer sällsynt kan cystbildningar (innehållande fett-olja från sönderfallna transplanterade fettceller) uppstå efter transplantationen. Dessa punkteras och tömmes framgångsrikt när de uppstår.

Bästa kliniken för bröstförstoring med eget fett!?

Inför frågeställningen bröstförstoring ordnas en kostnadsfri konsultation för genomgång av dina frågeställningar, behov och önskemål, genomgång och fastställande av din ämnesomsättning, undersökning av dina förutsättningar, kartläggning av dina mat och rökvanor, genomgång av befintliga och tillgängliga fettdepåer m.m. Därefter får du en sammanfattning av lämpligheten för förstoring med eget fett hos oss på Laser Center i Stockholm följt av en noggrann beskrivning av vad som är möjligt att åstadkomma i ljuset av ditt utgångsstatus, befintliga fettdepåer och dina önskemål om resultat. Är man inte lämplig för bröstförstoring med eget fett hänvisas man vidare till bröstplastik,  i annat fall får men detaljerad information om ingreppets samtliga moment, förberedelser och förlopp för att man sedan i lugn ro hemman ska fatta sitt beslut. På laser Center i Stockholm arbetar vi målinriktat sedan 15 år tillbaka med att åta oss och leverera högklassiga behandlingsresultat oavsett behandling vilket det stora antalet rekommendationer från nöjda kunder vittnar om. Vi tar ansvar över hela linjen från rekommendationerna på våra kostnadsfria konsultationer till resultaten av behandlingarna. Det är detta som har gjort oss till den bästa kliniken för bröstförstoring med eget fett i Stockholm. Laser Center är en rekommenderad klinik i Stockholm och hos oss är du alltid trygg.

Avslutning

Inför bröstförstoring med fettransplantation rekommenderas du att genomgå mammografi/ultraljudsundersökning före och ett år efter ingreppet för att undersöka det slutgiltiga resultatet av injektionerna i brösten. Därefter rekommenderas vanliga bröst- och hälsoundersökningar.

Vi månar om att du får bästa möjliga resultat med så få bieffekter som möjligt. Våra kunder hittar oss närmast uteslutande efter rekommendation från andra.  Du kan lita på att vi är bästa kliniken på bröstförstoring med eget fett i Stockholm.