Skin Booster | Lösningen till trött & torr hy

Skin Booster, Vad är det och vem har nytta av en sådan behandling?

Det är en injektionsbehandling som syftar till att förbättra hudens struktur, hudens återfuktningsförmåga och lyster. Det är en typ av hudföryngrande behandling som kan hjälpa till att återställa hudens fukt, ungdomliga utseende och ge den en friskare och mer strålande look.

Under en skinbooster-behandling injiceras små mängder av en speciell hyaluronsyragel, som är en naturligt förekommande substans i huden, i olika områden i ansiktet. Hyaluronsyran fungerar som en fuktbindare och hjälper till att återfukta huden på

djupet. Vi på Lasercenter i Solna har valt att arbeta med Belotero Revive som förutom Hyaluronsyra även innehåller Glycerol som hjälper till att dra till och binda vatten effektivt.

Behandlingen kan hjälpa till att förbättra hudens elasticitet, reducera fina linjer och rynkor, samt ge en jämnare hudton. Metoden kan också hjälpa till att minska synliga porer och ge huden en fräschare och ungdomligare look. Behandlingen genomförs som en serie behandlingar 2-3 st med 4 veckors intervall. Det kan vara till nytta för många olika personer. Personer med torr, trött eller åldrande hud kan dra nytta av en skinbooster då den kan ge fukt, mjukhet och lyster till huden. Även personer med ärr, solskador eller ojämn hudton kan uppleva fördelar. Personer som älskar sol och har hög solexponering får torrare hud och därmed större risk att få en nedbrytande effekt på hudens kollagen och elastin. Behandlingen återställer hudens fuktighet och bidrar till friskare kollagen och elastin och därmed ungdomligare hud. Det är viktigt att notera att det är en medicinsk behandling och bör utföras av en kvalificerad och erfaren hudläkare eller sjuksköterska. Hos oss på lasercenter i Solna genomförs behandlingen av vår specialistläkare med 20 års erfarenhet av injektionsbehandlingar vilket garanterar dig en professionell bedömning och behandling utifrån dina behov och förutsättningar.

Hos oss på Lasercenter i Solna är du alltid trygg.

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum