Bäst på fillers Stockholm: Läppar, näsa, kindben & käklinje | Lasercenter

Slide background

FILLERS

Slide background

FILLERS

Slide background

FILLERS

Slide background

FILLERS


Allmänt om Fillers Stockholm

Rynkor och hudveck uppstår dels som effekt av hudens naturliga åldrande med en långsam minskning av kollagen, elastin och hyaluronsyra och dels p.g.a. upprepade muskelsammandragningar över många år. Även fett bryts ned och omfördelas till lägre regioner i ansiktet vilket förstärker bildningen av veck och fåror. När åldrandet går snabbt och skapar diskrepans mellan inre och yttre bild fås konsekvenser i form av emotionella förändringar om oss själva samt och tyvärr allt för ofta negativa signaler från omgivningen/ betraktaren än vad man vill att dessa ska uppfatta. Man upplevs arg och ilsken fast man inte är det, man ser trött och sliten ut fast man inte är det etc. Med det fantastiska verktyget som Hyaluronsyrabaserade fillers utgör kan vi återskapa harmonin och balansen mellan utseendet och den inre känslan hos varje individ. 


Välkommen att boka tid för fillers på vår läkarklinik i Stockholm redan idag. Enligt rekommendationernas sajter är vi bäst på näsa, kindben och läppfillers.


Om Fillers

Med Fillers menas produkter/substanser som fyller ut och ger ökad volym. Det finns permanenta, semipermanenta och tillfälliga fillers varav de senare är att starkt föredra. De permanenta produkterna består av, ofta för kroppen främmande material vilket kan leda till sena komplikationer såsom knöligheter, asymetrier, inflammationer och missbildningar. Vi avråder därför starkt från användandet av dessa produkter idag. Allra bäst, säkrast och tryggast idag är produkter baserade på det naturligt förekommande ämnet Hyaluronsyra Restylane var först och dominerade marknaden under ett antal år innan andra företag tog utvecklingen vidare mot mer flexibla och vävnadsanpassade produkter. Idag finns det över 280 olika hyaluronbaserade fillers varav flertalet är undermåliga utan bakomliggande säkerhetsstudier och därmed ökad risk för kroppsliga motreaktioner såsom granulom (inkapslade förhårdnader), inflammationer, vanställningar m.m varför vår rekommendation är att alltid och uteslutande välja välbeprövade och säkra produkter från stora världsledande företag. För att slå vakt om er säkerhet och trygghet i såväl det korta som det långa perspektivet har vi genom åren valt att endast använda oss av marknadens säkraste produkter såsom Restylane, Juvederm och Belotero. Belotero kom att helt dominera vårt val av filler det senaste decenniet för de ypperliga egenskaper den besitter och som ett kvitto på vårt förträffliga val utsågs den till världens fillersprodukt 2019. 

Vid vår klinik i Solna använder vi Restylane- men främst olika Belotero fillers- såsom Restylane Restylane®, Restylane Perlane®, Restylane Lipp®, Restylane Sub Q®, Restylane Touch®, Restylane Vital®, Belotero soft®, Belotero Balance®, Belotero Intense® och Belotero Volume®. Vår långa erfarenhet med dessa produkter garanterar dig en positiv total upplevelse med närmast revolutionerade och omedelbara förbättringar. Vi är dessutom nordens enda klinik med behandlingssgaranti på våra behandlingar. Hos oss är du alltid trygg.Frågor & svar

Hur verkar Fillers?
Våra fillers innehåller hyaluronsyra, ett kroppseget ämne som finns mellan cellerna i bland annat huden, och som genom att binda vätska ger huden ökad volym. På så sätt kan rynkor och hudveck slätas ut och volym skapas.

Är behandlingen med Fillers säker, finns det några biverkningar?
Behandlingen med fillers innehållande hyaluronsyra av högsta kvalitet är mycket säker och effektiv. Resultatet syns omedelbart och fortsätter att förbättras de närmaste veckorna tack vare ”mognaden” av produkten i huden. Inga ärr eller andra märken lämnas i ansiktet. Våra produkter har använts i flera år över hela världen och över 20 miljoner behandlingar har hittills genomförts utan några sena eller bestående bieffekter.

Hur går behandlingen till, är den smärtsam?
Medlet injiceras under huden via en kanyl = Cannula (sk Blind needle) för att undvika upprepade småstick med nål och minska därmed risken för blåmärken. Metoden kan användas för alla former av fillersinjektioner oavsett lokalisation på ansiktet. Vid enstaka fall kan stick med vanlig nål behövas för att optimera resultatet eller för att skulptera läpparna. Bedövningsmedel kan appliceras eller injiceras före injektionerna om så önskas. Våra fillers innehåller bedövningsmedel för att minimera obehagen/smärtan och ge en bättre upplevelse av behandlingen. En lätt rodnad kan synas efter behandlingen som försvinner inom några timmar. Den kan med lätthet döljas med lite smink om man t.ex. vill återvända till sitt arbete efter behandlingen. Varje behandling föregås av en kostnadsfri läkarkonsultation för närmare bedömning av just dina behov och avgöra lämpligheten i val av terapi. 

Hur länge varar en behandling?
Våra fillers som är av absolut bästa Hyaluronsyrakvalitet typ Belotero balance, Belotero Intense och Belotero Volume, är på väldigt många sätt lika kroppens egen hyaluronsyra och integreras naturligt i kroppens vävnad. Vi har under 15 års tid inte haft något fall med granulom eller immunologisk reaktivitet där medlet har kapslats in och förhårdnats. Belotero fillers bryts ner helt med tiden utan att lämna några spår i kroppen. Nedbrytningen sker långsamt och successivt över en period på normalt 1 år med individuella variationer mellan 9-15 mån. Beroende på behandlat område kan påfyllning (touch up) behövas efter ett visst antal månader (1-3 mån för läppar). Underhållande behandling genomförs sedan med 6-15 månaders intervall, den senare för området under ögonen.

Vilka rynkor/hudveck, områden eller lokalisationer lämpar sig bäst för fillersbehandling?
Idag kan vi med stor framgång behandla alla typer av veck och rynkor oavsett lokalisation på ansiktet, hals, dekolletage och händer. Våra säkra Fillers kan användas där det saknas volym. Vi kan behandla linjer och veck på panna och runt ögonen, insjunkningar under ögonen (sk Tear through) eller i ansiktet/kinderna, insjunkningar över tinning och ovanför ögonbryn, Fylla upp och lyfta ögonbrynen, förstärka och projicera kindbenen, lyfta kinderna och fräscha upp ansiktet, konturera och lyfta näsan, fukta och fylla upp läpparna, nasolabiala vecken och marjonett linjerna, konturera och bättre markera käklinjen (sk texasbehandling), hamsterpåsarna och ut mot hakan, förstärka och framskjuta hakan. Populärast är behandling av kinder, fillers kindben med eller utan fillers i nasolabiala veck (veck från näsvingar ner mot mungiporna) följt av fillers i läppar för konturering och eller läppförstoring. Fillers läppar eller läppförstoring i Stockholm är bland det mest sökta på senare tid. Du kan lita på att vi är den bästa och säkraste kliniken för läppfillers i Stockholm. En annan mycket efterfrågad indikation för fillers är definition av ansiktskonturer inklusive fillers för käklinje i Stockholm. Även tear trough fillers eller mörka ringar under ögonen samt näsfillers i Stockholm har blivit populärt på senare tid. Var försiktig med val av klinik för just fillers tear trough och näsfillers då dessa dem svåraste behandlingarna någon kan göra utan att orsaka komplikationer. Börjar ansiktshuden bli slapp och insjunken vilket får er att se slitna och åldrade ut då kan vi idag utföra sk ”Mini Lift” med fillers som ersättning för operation eller om operation inte är tänkbar. Vår läkare är nog landets mest estetiskt kompetenta doktor för ansiktslyft med fillers.

Hur mycket behövs det fyllas med per behandling?
Beroende på veckens djup , volymförlustens storlek och behov av förstoring kan olika volym av fillers behövas. I regel används 0,5 ml i glabella, 1 ml i nasolabiala vecken, 0,5-1 ml under ögonen (tear through), 0,5-1 ml i läpparna och 2-4 ml i kinderna.Priser för Fillers

0,5    ml    (Restylane/Juvederm/Belotero)            2 500:-
   1      ml     (Restylane/Juvederm/Belotero)           3 800:-
2 x 1ml    ( Belotero Volume )                                      7 500:-
Behandlingsgaranti

Behandlingsgaranti vid behandling med Filler
Behandlingen genomförs av specialistläkare med mångårig erfarenhet.
Behandlingen genomförs med för individen balanserad mängd.

Rätt till ny behandling kostnadsfritt eller till reducerat pris om kortare effektduration än det som lovats enligt följande:
(Normal effektduration för Fillers är 6-12 mån för injektioner i ansiktet och 3-6 mån i läppar)

  1.  Ny kostnadsfri behandling* om effekten helt eller närmast helt har försvunnit inom 1 mån efter behandlingstillfället.
  2.  Rätt till 50% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit   1-2 månader efter behandlingstillfället.
  3.  Rätt till 30% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit   2-3 månader efter behandlingstillfället.
  4.  Rätt till 20% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit   3-4 månader efter behandlingstillfället, gäller ej läppar.
  5.  Rätt till 15% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit   5-6 månader efter behandlingstillfället, gäller ej läppar.

* Digitala före o efterbilder används som hjälpmedel i jämförelseprocessen. Behandlingen ges med lika substans och mängd eller annat överenskommet för motsvarande prisnivå och skall genomföras inom 4 veckor från reklamationsdagen. 

Bilder

Före- och efterbilder för fillers på bland annat kindben, näsa och läppar.

Välkommen in till Laser Center –  vi är bäst på fillers i Stockholm. Ring oss för en kostnadsfri konsultation och erbjudande. Bra anslutningar till exempelvis centrum, Kista och Sundbyberg.


HyaCorp – Kroppskonturering med Hyaluronsyrafiller

Det senaste decenniet har man världen över noterat ett ökande intresse för att förbättra sin kroppsform på ett naturligt, icke-invasivt sätt utan att behöva genomgå ett större kirurgiskt ingrepp eller använda sig av implantat.
Att genomgå narkos, postoperativa besvär och få kvarstående ärr är de främsta skälen till att många letar efter andra alternativ. Vi kan idag och som en av de första klinikerna i Sverige erbjuda HyaCorp, för att återställa och skapa volym, skapa bättre symmetri samt reparera ojämnheter efter tidigare ingrepp. HyaCorp lämpar sig därför riktigt bra för dem som inte vill genomgå kirurgi, har begränsat med eget fett att transplantera och för dem som hellre vill skapa successiv förstoring över tid. HyaCorp används för att förstora stuss, förbättra volym och asymmetri efter tidigare bröstplastik, jämna till gropar efter tidigare fettsugning, bättra på ojämnheter på låren och skapa bättre volym på handryggar.
HyaCorp kroppsfiller är baserad på samma hyaluronsyra som förekommer i ansiktsfiller men med större partikelstorlek och med högre densitet/täthet vilket gör gelén tjockare och mer varaktig.
HyaCorp kommer ursprungligen från Tyskland där den har funnits sedan tolv år tillbaka. Den har en hög renhetsgrad och är faktiskt den enda kroppsfillersen på marknaden som är CE-godkänd.
 
Behandlingen genomförs i lokal bedövning under relativt sterila förhållanden. Området som ska behandlas markeras innan HyaCorp injiceras av vår specialistläkare, Dr Jean Hadad. Ingreppet kan ta mellan 30 och 60 min beroende på omfattning och volym som ska injiceras.
 
Efter behandling bör man undvika träning och direkt tryck på området i ett par dagar. Inga restriktioner finns i övrigt och du kan återgå till normala aktiviteter efter det. Vanligast och kanske den enda bieffekten av behandlingen är blåmärken som oftast försvinner inom två veckor men i vissa fall kan dröja kvar lite längre.
 
Resultatet syns direkt efter behandlingen, men kommer successivt att förbättras de kommande två veckorna då medlet binder vätska och expanderar ytterligare. Optimal effekt ser du 2 veckor efter att du har blivit behandlat och resultatet håller sedan i sig upp till 2 år. Vid behandling av större områden som stuss behöver man i regel 3-4 behandlingar, med 2 veckors mellanrum.
 
Innan en behandling påbörjas genomgår man en kostnadfri konsultation med vår behandlande spec. läkare för att identifiera dina behov, förutsättningar och lämpligheten för behandlingen. Man får även information om förloppet samt mer noggrann prisuppgift baserat på uppskattad mängd filler som behövs.
 

Priser för HyaCorp kroppsfillers

   10     ml     (HyaCorp I el II)            5 000:-

Hoss oss är du alltid trygg.