BodyTite| Boka tid på Lasercenter

Body Tite

BodyTite är en revolutionerande icke-kirurgisk behandling som erbjuder en effektiv lösning för att strama upp och forma kroppen. Den här innovativa behandlingen använder avancerad teknik för att reducera överflödigt fett och strama upp slapp hud, vilket ger dig en mer konturerad och ungdomlig silhuett.

VETENSKAPLIG DOKUMENTATION

BodyTite - revolutionerande icke-kirurgisk behandling

BodyTite är en revolutionerande icke-kirurgisk behandling som erbjuder en effektiv lösning för att strama upp och forma kroppen. Den här innovativa behandlingen använder avancerad teknik för att reducera överflödigt fett och strama upp slapp hud, vilket ger dig en mer konturerad och ungdomlig silhuett.

BodyTite är en radiofrekvensfettsugning och använder sig av en unik kombination av radiofrekvensenergi och fettsugning (Liposuction) för att leverera imponerande vetenskapligt bevisade resultat. Genom att applicera en speciell elektrod både på insidan och utsidan av huden skapas en kontrollerad värmeenergi, som smälter bort fettceller samtidigt som den sammandrar kollagenet i huden. Detta resulterar i en fastare, slankare och mer tonad kropp.

En av de stora fördelarna med BodyTite är att den är minimalt invasiv, vilket innebär att det inte krävs några stora kirurgiska ingrepp. Istället görs små snitt genom vilka en speciell sond förs in. Sonden är utrustad med elektroder som sänder ut radiofrekvensenergi och suger samtidigt ut det smälta fettet. Detta gör att återhämtningstiden är kortare än vid traditionell kirurgisk behandling och att risken för ärrbildning är avsevärt mindre.

BOKA BEHANDLING

Video om BodyTite

Vanliga frågor & svar om Bodytite

Vilka områden kan behandlas?

Read more arrow indicator

BodyTite kan användas på olika delar av kroppen där fettansamlingar och slapp hud är ett problem. Det kan vara på magen, flankerna, ryggen, låren, armarna eller hakan. Behandlingen är skräddarsydd efter varje individs unika behov och mål, vilket gör att du kan få den kropp du alltid drömt om.

Finns det fördelar med BodyTite jämfört med traditionell fettsugning?

Read more arrow indicator

Fördelarna med BodyTite inkluderar inte bara en förbättrad silhuett och fastare hud, utan också en minskning av celluliter och förbättrad hudtextur. Med BodyTite stramas huden upp väldigt effektivt utan behov av ytterligare kompletterande kirurgi. Dessutom utförs behandlingen under lokalbedövning, vilket gör det bekvämt och smärtfritt för patienten.

Det är viktigt att komma ihåg att resultatet av BodyTite är varaktigt, men det kräver också att man håller en hälsosam livsstil med regelbunden motion och en balanserad kost. Genom att kombinera behandlingen med en hälsosam livsstil kan du uppnå en långvarig kroppsförändring.

Sammanfattningsvis erbjuder BodyTite en innovativ och icke-kirurgisk lösning för att strama upp och forma kroppen. Med minimala ingrepp, kort återhämtningstid och imponerande resultat kan denna behandling hjälpa dig att uppnå den kropp du alltid drömt om. Kontakta en certifierad specialist för att ta reda på om BodyTite är rätt för dig och ta steget mot en förbättrad kroppskontur och självförtroende.

Vad finns det för bieffekter/risker med BodyTite?

Read more arrow indicator

BodyTite är en medicinsk behandling som använder radiofrekvensenergi för att strama upp och forma kroppen genom att reducera fett och åtstrama löst hud. Precis som med alla medicinska ingrepp finns det vissa risker och komplikationer förknippade med BodyTite-behandlingar. Några av de potentiella riskerna inkluderar:

1. Infektion: Det finns en liten risk för att utveckla en infektion efter BodyTite-behandling. Det är viktigt att följa vårdinstruktionerna som ges av din läkare för att minimera denna risk.

2. Blödning: Eftersom BodyTite är en minimalt med dock invasiv behandling finns det en liten risk för blödning under eller efter proceduren. Din läkare kommer att vidta åtgärder för att minimera denna risk, men det är viktigt att vara medveten om att det kan förekomma.

3. Obehag och smärta: Vissa personer kan uppleva viss grad av obehag eller smärta under och efter BodyTite-behandlingen. Smärtan kan variera från person till person och kan kräva smärtstillande medel för att hanteras. Din läkare kan ge råd om lämplig smärtlindring efter proceduren.

4. Svullnad och blåmärken: Efter BodyTite-behandling kan det uppstå svullnad och blåmärken runt behandlingsområdet. Dessa är vanligtvis tillfälliga och försvinner inom några veckor.

5. Hudirritation: Vissa personer kan uppleva tillfällig hudirritation, rodnad eller klåda efter BodyTite-behandlingen. Dessa symtom försvinner vanligtvis av sig själva inom kort tid.

6. Ojämn kontur: Ibland kan det uppstå ojämnheter eller ojämna konturer efter BodyTite-behandlingen. Detta kan kräva ytterligare behandling eller korrigering för att uppnå önskat resultat.

Det är viktigt att komma ihåg att risken för komplikationer och biverkningar varierar från person till person, och det är viktigt att diskutera eventuella oro eller frågor med din läkare innan du genomgår BodyTite-behandling. En kvalificerad och erfaren estetisk specialistläkare kan hjälpa till att minimera riskerna och maximera resultaten av behandlingen.

Hur ser förloppet ut efter BodyTite? Återhämtning?

Read more arrow indicator

Återhämtningstiden efter en BodyTite-behandling kan variera beroende på flera faktorer, inklusive vilka områden som har behandlats och individuella skillnader. Här är några allmänna riktlinjer för återhämtning efter en BodyTite-behandling:

1. Omedelbart efter proceduren: Direkt efter BodyTite-behandlingen kan du förvänta dig att uppleva viss svullnad, blåmärken och obehag i behandlingsområdet. Din läkare kan rekommendera att du bär ett kompressionsplagg för att minska svullnad och hjälpa till att forma och stödja området.

2. De första dagarna: Under de första dagarna efter behandlingen kan du behöva ta det lugnt och undvika ansträngande aktiviteter. Smärtstillande och antiinflammatoriska läkemedel kan ordineras för att hjälpa till att hantera eventuella obehag eller smärta.

3. De första veckorna: Svullnad och blåmärken kan vara som mest uttalade under de första veckorna efter BodyTite-behandlingen. Det är viktigt att undvika att applicera värme på behandlingsområdet eller utsätta det för direkt solljus under denna tid. Din läkare kan ge dig specifika instruktioner för sårvård och eventuella begränsningar i aktiviteter.

4. Efter 4-6 veckor: Efter cirka 4-6 veckor kan du förvänta dig att se de första resultaten av BodyTite-behandlingen. Svullnad och blåmärken bör ha minskat avsevärt vid denna tidpunkt, men det kan ta upp till ett par månader för fullständig återhämtning och för att se det slutliga resultatet.

Det är viktigt att följa alla instruktioner från vår läkare för att säkerställa en smidig återhämtning och optimera resultaten av BodyTite-behandlingen. Om du har några frågor eller oro är det alltid bäst att kontakta oss för att få individuell rådgivning och vägledning.

När ser man resultaten efter BodyTite?

Read more arrow indicator

Resultaten efter en BodyTite-behandling kan variera från person till person och beror på flera faktorer, inklusive behandlingsområde, mängden fett som avlägsnades, kroppens naturliga läkningsprocess och individuella egenskaper.

Generellt sett kan vissa personer se en märkbar förbättring direkt efter behandlingen, men det slutliga resultatet brukar bli mer synligt efter 3-6 månader när svullnaden har försvunnit och kroppen har fått tid att läka.

Det är viktigt att komma ihåg att BodyTite inte är en viktminskningsmetod utan snarare en kroppsformande procedur. Resultaten kan vara permanenta om du upprätthåller en hälsosam livsstil med regelbunden motion och balanserad kost.

Face Tite

FaceTite är en banbrytande icke-kirurgisk behandling som erbjuder en effektiv lösning för att lyfta och förbättra ansiktets konturer. Denna innovativa teknik kombinerar radiofrekvensenergi och fettsugning för att reducera överflödigt fett och strama upp slapp hud, vilket ger dig ett ungdomligt och fräscht utseende.

Genom att använda en speciell elektrod både på insidan och utsidan av huden skapas en kontrollerad värmeenergi som smälter bort fettceller samtidigt som den stimulerar kollagenproduktionen. Detta resulterar i en fastare och mer definierad ansiktskontur samt en förbättrad hudton och textur.

En av de stora fördelarna med FaceTite är att det är en minimalt invasiv behandling, vilket innebär att inga stora kirurgiska ingrepp behövs. Istället görs små snitt genom vilka en speciell sond förs in. Sonden sänder ut radiofrekvensenergi samtidigt som den suger ut det smälta fettet. Detta gör att återhämtningstiden är kortare och risken för ärrbildning minskar jämfört med traditionell kirurgisk behandling.

FaceTite kan användas för att behandla olika områden i ansiktet, inklusive käklinjen, hakan, kinderna och nacken. Det kan hjälpa till att minska dubbelhaka, förbättra konturerna i käklinjen och lyfta slapp hud runt halsen. Behandlingen är anpassad efter varje individs unika behov och mål, vilket gör att du kan få det ansikte du alltid drömt om.

Fördelarna med FaceTite inkluderar inte bara en förbättrad ansiktskontur och fastare hud, utan också minskad synlighet av rynkor och fina linjer samt förbättrad hudtextur och lyster. Dessutom kan behandlingen utföras under lokalbedövning, vilket gör den mer bekväm och smärtfri.

Det är viktigt att komma ihåg att resultatet av FaceTite är varaktigt, men det kräver också att man fortsätter att vårda huden och hålla en hälsosam livsstil. Genom att kombinera behandlingen med en bra hudvårdsrutin och solskydd samt undvika rökning och överdriven exponering för solen kan du uppnå en långvarig förbättring av ditt utseende.

Sammanfattningsvis erbjuder FaceTite en banbrytande och icke-kirurgisk lösning för att lyfta och förbättra ansiktets konturer. Med minimala ingrepp, kort återhämtningstid och imponerande resultat kan denna behandling hjälpa dig att uppnå ett ungdomligt och fräscht utseende. Kontakta oss för bokning av kostnadsfri konsultation hos vår certifierade specialistläkare för att ta reda på om FaceTite är rätt för dig och ta steget mot ett ansikte som återspeglar din ungdom och skönhet.

BOKA BEHANDLING

Video om FaceTite

Vanliga frågor & svar om Facetite

Vad finns det för bieffekter/risker med FaceTite?

Read more arrow indicator

Facetite är en medicinsk behandling som använder radiofrekvensenergi för att strama upp och förbättra hudens utseende, särskilt i ansikte och halsområdet. Bieffekterna av Facetite kan variera från person till person, men de vanligaste rapporterade bieffekterna inkluderar:

1. Svullnad och rodnad: Efter behandlingen kan det uppstå svullnad och rodnad runt behandlingsområdet. Detta är vanligtvis tillfälligt och bör avta inom några dagar.

2. Övergående obehag: Vissa personer kan uppleva en viss grad av obehag under behandlingen, såsom en brännande eller stickande känsla. Detta känns olika för varje individ och kan vara mild till måttlig i intensitet.

3. Blåmärken: Ibland kan det uppstå blåmärken efter behandlingen. Dessa blåmärken bör försvinna inom en vecka eller två.

4. Svaghet i musklerna: I sällsynta fall kan vissa personer uppleva tillfällig svaghet i musklerna nära behandlingsområdet. Detta är vanligtvis övergående och försvinner spontant.

5. Stickningar eller domningar: Vissa personer kan uppleva tillfälliga stickningar eller domningar i behandlingsområdet. Detta är vanligtvis övergående och försvinner inom några veckor.

Det är viktigt att notera att bieffekterna vanligtvis är milda och övergående, och de flesta människor upplever en förbättring av sitt utseende efter Facetite-behandlingen.

Finns det fördelar med BodyTite jämfört med traditionell fettsugning?

Read more arrow indicator

Resultaten efter en FaceTite-behandling kan variera från person till person och beror på flera faktorer, inklusive behandlingsområde, mängden fett och förslappad hud som behandlas, kroppens naturliga läkningsprocess och individuella egenskaper.

Generellt sett kan vissa personer se en märkbar förbättring direkt efter behandlingen, men det slutliga resultatet blir vanligtvis mer synligt efter 3-6 månader när svullnaden har frösvunnit och kroppen har fått tid att läka.

Resultaten kan vara permanenta om du upprätthåller en hälsosam livsstil med regelbunden hudvård och skyddar din hud från solens skadliga strålar.

Hur ser återhämtningen ut efter FaceTite?

Read more arrow indicator

Återhämtningen efter en FaceTite-behandling är vanligtvis relativt snabb och smärtfri jämfört med traditionell kirurgi. Här är några vanliga saker som kan förväntas under återhämtningsperioden:

1. Omedelbart efter behandlingen kan du uppleva viss svullnad, blåmärken och obehag. Detta är normalt och bör förväntas de första dagarna efter behandlingen.

2. Många patienter kan återgå till sitt normala dagliga liv inom några dagar efter behandlingen. Det kan dock vara lämpligt att undvika ansträngande aktiviteter och träning under de första veckorna för att låta kroppen läka ordentligt.

3. Din läkare kan rekommendera att bära kompressionsplagg eller bandage runt behandlingsområdet för att hjälpa till att minska svullnaden och stödja återhämtningen. Det är viktigt att följa anvisningarna noggrant.

4. Du kan behöva ta smärtstillande mediciner eller använda kyla för att lindra eventuellt obehag eller svullnad under de första dagarna efter behandlingen.

5. Det är vanligt att ha rodnad och vissa blåmärken runt behandlingsområdet under några veckor, men dessa bör gradvis försvinna.

6. Efter några veckor bör du kunna se de initiala resultaten av behandlingen, men det slutliga resultatet kan ta upp till 3-6 månader när svullnaden helt har försvunnit och kroppen har fått tid att läka fullständigt.

Det är viktigt att komma ihåg att återhämtning kan variera från person till person och det är alltid bäst att följa din läkares instruktioner och råd för att säkerställa en framgångsrik och smidig återhämtningsperiod.

AccuTite

AccuTite-behandling är en banbrytande kosmetisk procedur som används för att behandla ålderstecken och förbättra hudstrukturen på specifika områden i ansiktet och kroppen. Denna innovativa teknik använder sig av avancerad radiofrekvensenergi för att effektivt och precist behandla områden med oönskad hudslapphet och fettansamlingar.

Genom att använda en mycket liten applikator kan AccuTite nå svårtillgängliga områden som hakan, käklinjen, ögonlocken, smårynkor runt ögonen, näsvingarna, nacken, armhålorna och knäna. Detta gör det till en idealisk behandling för personer som önskar förbättra dessa specifika områden utan att behöva genomgå omfattande kirurgi.

BOKA BEHANDLING

Video om AccuTite

Vanliga frågor & svar om AccuTite

Hur fungerar AccuTite då?

Read more arrow indicator

Behandlingen använder sig av radiofrekvensenergi för att värma upp och strama upp vävnaden under huden. Den lilla applikatorn applicerar energin på ett noggrant kontrollerat sätt, vilket gör det möjligt att behandla endast det önskade området utan att påverka omgivande vävnad. Detta gör att du kan uppnå imponerande resultat med minimala biverkningar och återhämtningstid.

Fördelar med AccuTite?

Read more arrow indicator

En stor fördel med AccuTite är att den är skonsam och smärtfri, minimalt invasiv utan behov av kirurgiska ingrepp. Innan behandlingen påbörjas appliceras en lokalbedövning för att se till att du är bekväm under hela proceduren. Sedan förs den lilla applikatorn försiktigt över det område som ska behandlas, och radiofrekvensenergin appliceras i pulserande rörelser. Detta gör att behandlingen kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Som med alla kosmetiska procedurer är det viktigt med en noggrann genomgång av dina behov, förutsättningar, förväntningar och lämplighet för behandlingen varför alla måste genomgå en kostnadsfri konsultation med vår specialistläkare innan AccuTite kan påbörjas.

Sammanfattningsvis är AccuTite-behandling en banbrytande teknik för att förbättra hudstrukturen och behandla oönskad hudslapphet på specifika områden i ansiktet och kroppen. Med minimala biverkningar och återhämtningstid kan denna skonsamma procedur hjälpa dig att uppnå naturliga och imponerande resultat.

När börjar man se resultat efter AccuTite?

Read more arrow indicator

Efter behandlingen kan du förvänta dig att märka en förbättring av hudens struktur och fasthet. I de flesta fall kan resultatet vara synligt redan efter 4-6 veckor, men det kan variera beroende på individuella faktorer och behandlingsområdet. Resultaten blir gradvisa och kan fortsätta att förbättras över tiden, då behandlingen stimulerar kollagenproduktionen i huden och att det tar tid för vävnaden att anpassa sig till den nya formen. Vissa personer kan även uppleva gradvisa förbättringar under flera månader efter behandlingen.

Hur ser återhämtningen ut efter AccuTite?

Read more arrow indicator

Återhämtningstiden efter en AccuTite-behandling kan variera beroende på flera faktorer, inklusive vilka områden som har behandlats och individuella skillnader. Här är några allmänna riktlinjer för återhämtning efter en AccuTite-behandling:

1. Omedelbart efter proceduren: Direkt efter AccuTite-behandlingen kan du förvänta dig att uppleva en viss svullnad, rodnad och eventuellt obehag i behandlingsområdet. Din läkare kan rekommendera att du bär ett kompressionsplagg för att minska svullnaden och hjälpa till att forma och stödja området.

2. De första dagarna: Under de första dagarna efter behandlingen kan du behöva ta det lugnt och undvika ansträngande aktiviteter. Din läkare kan ordinera smärtstillande läkemedel eller rekommendera att du använder kylpackningar för att hantera eventuella obehag eller smärta. Du kan också bli ombedd att undvika direkt solljus och använda solskydd för att skydda behandlingsområdet.

3. De första veckorna: Svullnad och obehag kan vara som mest uttalade under de första veckorna efter AccuTite-behandlingen. Det är viktigt att följa din läkares instruktioner för sårvård och eventuella begränsningar i aktiviteter. Kompressionsplagg kan behöva bäras under denna tid för att hjälpa till med återhämtningen.

4. Efter 4-6 veckor: Efter cirka 4-6 veckor kan du förvänta dig att se de första resultaten av AccuTite-behandlingen. Svullnad och obehag bör ha minskat avsevärt vid denna tidpunkt, men det kan ta upp till ett par månader för fullständig återhämtning och för att se det slutliga resultatet.

Som alltid är det viktigt att följa din läkares instruktioner och råd för att säkerställa en smidig återhämtning och optimera resultaten av AccuTite-behandlingen. Om du har några frågor eller oro bör du alltid kontakta oss för individuell rådgivning och vägledning.

Vad finns det för bieffekter/risker med AccuTite?

Read more arrow indicator

AccuTite är en kosmetisk behandling som liknar BodyTite fast utan fettsugningsmomentet och är mer fokuserad på att behandla mindre områden, som ansikte och hals, för att minska fett och strama upp huden. Precis som med alla medicinska ingrepp finns det risker och komplikationer förknippade med AccuTite-behandlingar. Några av de potentiella riskerna inkluderar:

1. Infektion: Det finns alltid en risk för att utveckla en infektion efter AccuTite-behandling. Det är viktigt att följa vårdinstruktionerna som ges av din läkare för att minimera denna risk.

2. Blödning: Eftersom AccuTite är en minimalt med dock invasiv behandling finns det en liten risk för blödning under eller efter proceduren. Din läkare kommer att vidta åtgärder för att minimera denna risk, men det är viktigt att vara medveten om att det kan förekomma.

3. Obehag och smärta: Vissa personer kan uppleva obehag eller smärta under och efter AccuTite-behandlingen. Smärtan kan variera från person till person och kan kräva smärtstillande medel för att hanteras. Din läkare kan ge råd om lämplig smärtlindring efter proceduren.

4. Svullnad och blåmärken: Efter AccuTite-behandling kan det uppstå svullnad och blåmärken runt behandlingsområdet. Dessa är vanligtvis tillfälliga och försvinner inom några veckor.

5. Hudirritation: Vissa personer kan uppleva tillfällig hudirritation, rodnad eller klåda efter AccuTite-behandlingen. Dessa symtom försvinner vanligtvis av sig själva inom kort tid.

6. Ojämn kontur: Ibland kan det uppstå ojämnheter eller ojämna konturer efter AccuTite-behandlingen. Detta kan kräva ytterligare behandling eller korrigering för att uppnå önskat resultat.

7. Svaghet i musklerna: I sällsynta fall kan vissa personer uppleva tillfällig svaghet i musklerna nära behandlingsområdet. Detta är vanligtvis övergående och försvinner spontant.

Det är viktigt att notera att bieffekterna vanligtvis är milda och övergående, och de flesta människor upplever en förbättring av sitt utseende efter AccuTite-behandlingen.

Precis som med BodyTite-behandling är det viktigt att diskutera eventuella funderingar eller frågor med vår specialistläkare innan du genomgår AccuTite-behandling.

Före- och efterbilder Bodytite, FaceTite och AccuTite

Visa fler

Priser för Bodytite/Facetite/Accutite

Bodytite/Facetite/Accutite

BodyTite (Närmare prisuppgift fås i samband med konsultation)

fr 15 000:-

FaceTite

15-20 000:-

AccuTite

12-20 000:-

Kontakta oss om Bodytite/Facetite/Accutite

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT