Om oss

TTTT

Slide background

Dr Jean Hadad

Specialistläkare

Slide background

Jenny Malke Vlachos

Hudterapeut

Slide background

Maria Kihlblom

Receptionist och laseroperatör

Slide background

Maria Malke

Undersköterska

Slide background

Emilie Mitrasinovic

Hudterapeut

Slide background

Birgitta Callerfelt

Hudterapeut

Slide background

Maria

Slide background

Maria & Maria


Laser Center grundades 2004 av Dr Jean Hadad som fortsatt leder verksamheten och är medicinskt ansvarig specialistläkare för alla våra behandlingar här på kliniken.  Vi har sedan starten arbetat noggrant och målinriktat i syfte att leverera högkvalitativa behandlingar med marknadens absolut bästa produkter och utrustning. Dessutom insåg vi tidigt värdet av att du som kund känner trygghet och höggradig tillit till behandlaren och erbjudna behandlingar och var därför först i Scandinavian (2005) att införa begrepp som behandlings- och kvalitetsgaranti.  Ett annat viktigt moment var den kostnadsfria läkarkonsultationen och kostnadsfria uppföljningen efter en behandling. Ett koncept som allt fler aktörer genom åren kände sig tvungna att anpassa – och adaptera sig till. Vi kom att mäta vår framgång endast med antal nöjda kunder och utvecklade ständigt våra program för att möta den allt ökande efterfråga på avancerade estetiska behandlingar. Som ledande aktör inom injektions- och laserbehandlingar driver vi idag utvecklingen inom branschen. Du som kund ska alltid känna dig säker i att vi skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål, behov och förutsättningar utifrån en helhetssyn som är central i vår verksamhetsutövning. Vi tar fullt ansvar över hela linjen, från rekommendationerna vid våra kostnadsfria konsultationer till resultaten av våra genomförda behandlingar. Hos oss är du alltid trygg.

PERSONAL

Alla våra medarbetare är handplockade efter högt ställda krav och genomgår fortlöpande utbildning inom sina respektive ansvarsområden.

Dr Jean Hadad

Specialistläkare
Läkarexamen 1995, Karolinska Institutet
Läkarlegitimation Karolinska institutet 1996
Specialistläkare 2000 Karolinska Huddinge
Medlem i Sveriges läkarförbund

Medlem i Svenska Specialistläkarföreningen
Grundare av Kliniken 2004
Medicinskt- och verksamhetsansvarig
Specialiserad i injektions- och laserbehandlingar samt avancerad kosmetisk kirurgi

Jenny Malke Vlachos

Hudterapeut
Examen 2000, Privatskolan
Arbetar hos oss sedan 2004, tidigare egen verksamhet
Personal- och utvecklingsansvarig
Hudterapeut /Laseroperatör / Medicinsk hudvård

Maria Kihlblom

Märsta gymnasiet 2004
Arbetar hos oss sedan 2005
Receptionist och laseroperatör

Maria Malke

Undersköterska
Examen 2009, Didaktus
Arbetar hos oss sedan 2009
Specialist i laserbehandling mot oönskad hårväxt, kroppsskulpteringsbeh. och assisterande op. undersköterska

Emilie Mitrasinovic

Hudterapeut
Examen 2008, Privatskolan
Arbetar hos oss sedan mars 2014,
tidigare produktansvarig på Apoteket AB
Receptionist och platsansvarig

Birgitta Callerfelt

Hudterapeut
Examen 2000, St Eriks
Arbetar hos oss sedan jan 2015
tidigare 8 år på Gamla Stans Laser och Kirurgmottagning
Hudterapeut / Laseroperatör / Medicinsk hudvård

Läs gärna mer om företaget bakom kliniken på Allabolag.

KONSULTATION

Varje behandling föregås alltid av en kostnadsfri konsultation för undersökning och bedömning av aktuella behov. Konsultationen avslutas med noggrann information om behandlingens förväntade resultat, bieffekter och pris.

KOMPETENS OCH PATIENTANSVAR

Verksamheten leds av Specialistläkare Jean Hadad med mycket god kunskap och kompentens inom kosmetisk laser- och avancerad estetisk hudvård. Har har sedan 2002 en lång och bred erfarenhet av medicinska skönhetsbehandlingar och är idag ledande inom detta fält vilket fler än 10 000 nöjda kunder vittnar om.

Vi tar fullt ansvar över hela linjen, från rekommendationerna vid våra kostnadsfria konsultationer till resultaten av våra genomförda behandlingar. Verksamheten har också en av de bättre patientskadeförsäkringarna hos Salus Ansvar.

Välkommen att besöka oss på vår laserklinik här i Stockholm så berättar vi vilken laserbehandling som passar dig bäst.

UTRUSTNING

Vi använder oss av marknadens mest avancerade, säkra och vetenskapligt dokumenterade utrustning och erbjuder kontinuerligt den senaste teknologin inom respektive fält.

Boka tid för laserbehandling med den senaste utrustningen och den mest kompetenta personalen på din laserklinik i Stockholm.

GARANTIER OCH TRYGGHET

LaserCenter var först i Skandinavien med att introducera och sprida begrepp som garanti och trygghet i samband med estetiska behandlingar.

Vi har tack vare målinriktat och fokuserat arbete inom detta fält fått gehör och acceptans för våra ledord och vi kan nu stolt konstatera att olika former av behandlingsgarantier kopplade till olika behandlingar erbjuds av allt fler kliniker i Sverige.

Vi var ex först med att introducera behandlingsgaranti i sb med hårborttagning och kvalitetsgaranti i sb med Botox- o Fillersbehandlingar.

Boka tid för laserbehandling med unika garantier på din laserklinik i Stockholm. Hos oss kan du känna dig trygg.

FINANSIERING

Vi erbjuder räntefri finansiering i samarbete med Medical Finance efter sedvanlig kreditprövning (minimiålder 20 år). 

TYSTNADSPLIKT

Lasercenter är en läkardriven klinik för avancerad estetisk hudvård och vi efterföljer självfallet socialstyrelsens lagar och föreskrifter om sekretess, journalhantering, behandlingar, arkiverade bilder m.m.

MILJÖ

Vi hanterar allt avfall miljövänligt och efter gällande miljöföreskrifter. Vårt samarbete med Ragn-Sells garanterar säker hantering av vårt riskavfall.