Ansiktsbehandling ultherapy i Stockholm | Lasercenter

Slide background

Ultherapy / Trådlyft

Huduppstramning

Slide background

Huduppstramning
Ultherapy / Trådlyft

Slide background

Huduppstramning
Ultherapy / Trådlyft

Slide background

Huduppstramning
Ultherapy / TrådlyftVÅR ULTHERAPY BEHANDLING I STOCKHOLM 
Ultherapy, originalet bland HIFU-behandlingar (= High Intense Focused Ultra sound), är en icke-invasiv behandling, som använder högintensivt mikrofokuserad ultraljudsenergi för att lyfta och strama upp huden naturligt – utan kirurgi och återhämtningstid.

Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att igångsätta en kollagenstärkande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger Ultherapy rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan. Ultherapy®-behandlingen är den enda icke-invasiva behandlingn som är godkänd av U.S. FDA för lyft av huden på halsen, vid ögonbrynen och under hakan och godkänd för specifik reducering av linjer och rynkor i dekolletage. Ultherapy kan därför hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende ända från pannan till bröstet. Till skillnad från andra och oftast billiga HIFU behandlingar i Stockholm är Ulthera originalet med lång vetenskaplig dokumentation bakom sig, har rätt energinivåer som levereras till rätt djup tack vare visualiseringen av hudens samtliga lager, obestridligt effektiv världen över och görs endast 1 gång för rätt resultat.

Fördelarna med Ultherapy:
. Icke-kirurgisk
. Ingen sjukskrivning
. Bygger upp kollagen
. Naturligt resultat
. Säker ultraljudsbehandling

Maskine

Säkert ultraljud. Ingen kirurgi.
Ultherapy tillför fokuserad ultraljudsenergi till samma hudskikt som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi — utan att skära i eller skada hudens ytskikt. Denna energi initierar kroppens naturliga reaktion att stimulera tillväxt av nytt, fräscht kollagen och stärka svagt kollagen. Patienter upplever en initial effekt direkt efter behandlingen, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-3 månader när ny kollagen byggs upp, vilket gradvis lyfter och stramar upp huden i ansiktet och halsen, och slätar ut huden på dekolletaget.

Till skillnad från behandling med laser, radiofrekvens och andra tekniker tillför Ultherapy energi på optimala djup i huden samt med optimal temperatur och precision utan att skada hudens ytskikt. Ultherapy är även ensamt om att använda ultraljudsvisualisering, vilket ger läkaren möjlighet att se de vävnadslager som behandlas, och därmed säkerställa att energin tillförs säkert till det område där det har optimal effekt. Ultherapy är ett spännande alternativ för dem som inte är redo för kirurgi — och för patienter som vill förlänga effekten av plastikkirurgi.

Vetenskapligt bevisad
Data från en unik Ultherapy-studie där patienter genomgick en Ultherapy-behandling på ena sidan av ansiktet visar att Ultherapy-behandling leder till en kvantitativ ökning i graden av kollagenproduktion. Analysen av hudvävnad bevisade att Ultherapybehandlingen gav en i genomsnitt 40% ökning av kollagenproduktionsgraden. Speciellt för kollagentyperna I och III — de typer som oftast förknippas med åldrande — var graden av kollagenproduktion på den sidan av ansiktet som behandlats med Ultherapy 21–68 % högre än den obehandlade sidan.

Behandlingsområden
Ultherapy lyfter huden i ansiktet, på halsen samt under hakan och ögonbrynen. Perfekta resultat kan uppnås med en ansikts- och halsbehandling på hud med mild till moderat slapphet.

Hals och haka
Ultherapy möjliggör icke-kirurgiskt lyft i hals- och hakområdet genom att stimulera tillväxten av ny kollagen djupt inuti huden, utan kirurgi eller återhämtningstid.

ultherapy-Non-invasive-neck-and-chin-lift

Se flera före och efter-bilder i galleriet nedan

Ögonbrynslyft
Ultherapy ger utan användning av nålar och injektioner ögonbrynen ett lyft, och därmed ett fräschare utseende, utan kirurgi och downtime. Kliniska studier visar på ett genomsnittligt ögonbrynslyft på 1,7 mm efter en enda behandling.

ultherapy-Non-invasive-brow-lift

Se flera före och efter-bilder i galleriet nedan

Decolltage och bröstområdet
Ultherapy reducerar de fina linjerna och rynkorna på dekolletage och bröst. Rynkor och linjer på bröstet kan ofta vara avslöjande ålderstecken, och därför vill många patienter behandla sitt dekolletageområde samtidigt som ansikte och hals behandlas. Kliniska tester visar på tydliga resultat efter bara en Ultherapy-behandling, som följs upp efter 90 och 180 dagar.

ultherapy-Decollete-chest-treatment (1)

Se flera före och efter-bilder i galleriet nedan

Vanliga frågor
Om du vill veta mer om behandling med Ultherapy hittar du de vanligaste frågorna här.

Vad är unikt med Ultherapy?
Ultherapy är den enda icke-invasiva estetiska behandlingen som är:

– U.S. FDA-godkänd för lyft av huden
– U.S. FDA-godkänd för specifik behandling av dekolletage
– U.S. FDA-godkänd för användning av ultraljudsavbildning för visualisering av vävnad under behandlingen

Ultherapy har också europeisk CE-märkning.

Hur lång tid tar behandlingen?
Behandlingens längd beror på vilket område som behandlas och på din individuella behandlingsplan. Ansikts- och halsprocedurer tar 60–90 minuter, medan decolletagebehandling tar ca 30 minuter.

Kommer jag att behöva ta ledigt?
Ingen efterbehandling är nödvändig. Du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter en Ultherapy-procedur.

När kommer jag att se resultaten? Hur länge kommer de att hålla i sig?
Du kan komma att se en del initiala effekter, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2–3 månader, då svagt kollagen ersätts med tillväxt av nytt kollagen. När huden fortsätter att åldras kan framtida touch up-behandlingar bidra till att hålla jämna steg med den naturliga åldringsprocessen. För många patienter känns det tryggt att veta att det är vetenskapligt bevisat att Ultherapy ökar kollagenproduktionen i deras hud.

Hur känns behandlingen?
När ultraljudsenergin tillförs kommer du att känna hur små mängder energi deponeras till exakta djup i huden, vilket indikerar att processen för kollagenuppbyggnad har påbörjats. Komfortnivån varierar från person till person, men känslan håller bara i sig så länge ultraljudsenergin tillförs. Din läkare kommer att vidta åtgärder för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt, och de flesta patienterna lämnar mottagningen välmående och entusiastiska inför de kommande resultaten.

Är Ultherapy säkert?
Den FDA-godkända Ultherapy-proceduren har använts på ett säkert sätt i över 1 miljon behandlingar över hela världen. Ultraljudsenergi har använts på ett säkert sätt för medicinska ändamål i över 50 år. Dessutom genomgår varje läkare som använder Ultherapy en omfattande utbildning i procedurer och verktyg, och därmed kan du tryggt välja Ultherapy.

Finns det några biverkningar?
Du kan komma att uppleva lite rodnad under några timmar efter proceduren. Det är inte ovanligt med lite lätt svullnad under några dagar, eller stickande/ömhet vid beröring under några veckor efter behandlingen, men dessa besvär är milda och övergående. Det kan även uppstå mindre vanliga biverkningar efter proceduren, ex. tillfälliga områden med blåmärken eller domningar som din läkare kommer att gå igenom med dig.


PRISER

Priset för behandlingen varierar beroende på vilket/vilka områden som skall behandlas. Det finns naturligtvis ett samband mellan storleken av det behandlade området och priset.

Prisex Ultherapy 

Ulthera hals –                                                         15 000:-
Ulthera klassikt (kinder, käklinje + haka)-       20 000:-
Ulthera helansikte                                                  20 000:-
Ulthera kinder –                                                     16 000:-
Ulthera käklinje –                                                   10 000:-
Ulthera klassiskt + hals –                                      28 000:-
Ulthera ögonbryn –                                                 7 000:-

BILDER     –     ULTHERAPY