Bäst på fillers Solna | Boka tid på Lasercenter

Allmänt om Fillers Solna

Rynkor och hudveck uppstår av flera faktorer. Dels är det en naturlig konsekvens av hudens åldrande, där kollagen, elastin och hyaluronsyra successivt minskar över tiden. Dessutom spelar upprepade muskelsammandragningar över långa perioder in en roll. Samtidigt bryts fett ner och omfördelas till nedre delar av ansiktet, vilket förstärker utvecklingen av veck och rynkor. Snabbt åldrande kan skapa en obalans mellan vår inre självbild och det yttre utseendet. Det kan leda till emotionella förändringar hos oss själva och ibland negativa signaler från omgivningen, vilket inte alltid stämmer överens med hur vi faktiskt känner eller vill uppfattas. Uttrycket kan felaktigt ge intryck av ilska eller trötthet, även om så inte är fallet. Hyaluronsyrabaserade fillers är en fantastisk möjlighet att återställa harmonin mellan vårt yttre och inre. Genom att besöka vår klinik i Solna som har ett gott omdöme och stor erfarenhet inom området kan vi hjälpa varje individ att uppnå en balanserad och naturlig look. Det är också alltmer vanligt att förstora läpparna, och vår behandling med fillers erbjuder en metod för att uppnå de mest önskade resultaten. På LaserCenter i Solna är alltid Jean Hadad, legitimerad specialistläkare, medicinskt ansvarig för alla samtliga fillersbehandlingar.

Välkommen att boka tid för fillers redan idag. Vi är bäst på fillers i Solna och gör både kindben, näsa och läppförstoring.

BOKA BEHANDLING

Behandlingsgaranti

Behandlingsgaranti vid behandling med Fillers Solna
Behandlingen genomförs av specialistläkare med mångårig erfarenhet.
Behandlingen genomförs med för individen balanserad mängd.

Rätt till ny behandling kostnadsfritt eller till reducerat pris om kortare effektduration än det som lovats enligt följande:
(Normal effektduration för Fillers är 6-12 mån för injektioner i ansiktet och 3-6 mån i läppar)

  1. Ny kostnadsfri behandling* om effekten helt eller närmast helt har försvunnit inom 1 mån efter behandlingstillfället.
  2. Rätt till 50% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit 1-2 månader efter behandlingstillfället.
  3. Rätt till 30% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit 2-3 månader efter behandlingstillfället.
  4. Rätt till 20% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit 3-4 månader efter behandlingstillfället, gäller ej läppar.
  5. Rätt till 15% rabatt* på nästa behandling om effekten helt eller närmast helt har försvunnit 5-6 månader efter behandlingstillfället, gäller ej läppar.

* Digitala före och efterbilder används som hjälpmedel i jämförelseprocessen. Behandlingen ges med lika substans och mängd eller annat överenskommet för motsvarande prisnivå och skall genomföras inom 4 veckor från reklamationsdagen.

Om Fillers Solna

Fillers syftar till produkter och substanser som bidrar med ökad volym och fyllnadseffekt. De finns i permanenta, semipermanenta och tillfälliga varianter, varav de senare anses mest fördelaktiga. De permanenta alternativen består ofta av material som kroppen inte naturligt känner igen, vilket kan leda till framtida komplikationer såsom ojämnheter, inflammationer och avvikelser i utseendet. Därför avråder vi starkt från att använda dessa produkter idag.

Det mest fördelaktiga, säkra och trygga alternativet idag är produkter som bygger på det naturligt förekommande ämnet hyaluronsyra. Restylane var först och dominerade marknaden under en tid innan andra företag tog utvecklingen vidare mot mer flexibla och vävnadsanpassade produkter.

Det finns idag över 340 olika fillers som baseras på hyaluronsyra, men en stor del av dessa är bristfälliga och saknar omfattande säkerhetsstudier. Därmed ökar risken för negativa kroppsliga reaktioner såsom inkapslade förhårdnader och inflammationer. Vår rekommendation är därför alltid att välja beprövade och säkra produkter från etablerade världsledande företag för att säkerställa både kort- och långsiktig säkerhet och trygghet. Under åren har vi aktivt valt att använda endast de mest pålitliga produkterna, såsom Restylane, Juvederm och Belotero, för att garantera våra kunder säkerhet och trygghet.

Belotero har blivit vårt primära val för fillers under det senaste decenniet på grund av dess enastående egenskaper och säkerhetsprofil. Vår förträffliga produktval bekräftades då den utnämndes till världens bästa fillersprodukt 2019-2020.

När vi utför fillers i Solna använder vi huvudsakligen Belotero fillers, inklusive Belotero Revive®, Belotero Soft®, Belotero Balance®, Belotero Intense® och Belotero Volume®. Vår långa erfarenhet med dessa produkter garanterar en positiv och närmast revolutionerande förbättring med omedelbara resultat. Dessutom är vi den enda kliniken i Norden som erbjuder prisvärda fillersbehandlingar, tillsammans med behandlingsgaranti. Hos oss kan du känna dig trygg i varje steg av processen.

Före- och efterbilder fillers

Visa fler

Vanliga frågor & svar om fillers i Solna

Hur verkar Fillers?

Read more arrow indicator

Våra fillers innehåller hyaluronsyra, ett kroppseget ämne som finns mellan cellerna i bland annat huden, och som genom att binda vätska ger huden ökad volym. På så sätt kan rynkor och hudveck slätas ut och volym skapas.

Är behandlingen med Fillers säker, finns det några biverkningar?

Read more arrow indicator

Behandlingen med fillers innehållande hyaluronsyra av högsta kvalitet är mycket säker och effektiv. Resultatet syns omedelbart och fortsätter att förbättras de närmaste veckorna tack vare ”mognaden” av produkten i huden. Inga ärr eller andra märken lämnas i ansiktet. Våra produkter har använts i flera år över hela världen och över 20 miljoner behandlingar har hittills genomförts utan några sena eller bestående bieffekter.

Hur går behandlingen till, är den smärtsam?

Read more arrow indicator

Medlet injiceras under huden via en kanyl = Cannula (sk Blind needle) för att undvika upprepade småstick med nål och minska därmed risken för blåmärken. Metoden kan användas för alla former av fillersinjektioner oavsett lokalisation på ansiktet. Vid enstaka fall kan stick med vanlig nål behövas för att optimera resultatet eller för att skulptera läpparna. Här används olika tekniker, retrograd, horisontell eller vertikal injicering  för att få bästa effekt . Bedövningsmedel kan appliceras eller injiceras före injektionerna om så önskas. Våra fillers innehåller bedövningsmedel för att minimera obehagen/smärtan och ge en bättre upplevelse av behandlingen. En lätt rodnad kan synas efter behandlingen som försvinner inom några timmar. Den kan med lätthet döljas med lite smink om man t.ex. vill återvända till sitt arbete efter behandlingen. Varje behandling föregås av en kostnadsfri läkarkonsultation för närmare bedömning av just dina behov och avgöra lämpligheten i val av terapi.

Hur länge varar en behandling?

Read more arrow indicator

Våra fillers i Solna som är av absolut bästa Hyaluronsyrakvalitet typ Belotero balance, Belotero Intense och Belotero Volume, är på många sätt väldigt lika kroppens egen hyaluronsyra och integreras naturligt i kroppens vävnad. Vi har under 19 års tid inte haft något fall med granulom eller immunologisk reaktivitet där medlet har kapslats in och förhårdnats. Våra fillers bryts ner helt med tiden utan att lämna några spår i kroppen. Nedbrytningen sker långsamt och successivt över en period på normalt 1 år med individuella variationer mellan 9-15 mån. Beroende på behandlat område kan påfyllning (touch up) behövas efter ett visst antal månader (1-3 mån för läppar). Underhållande behandling genomförs sedan med 6-15 månaders intervall, den senare för området under ögonen.

Vilka rynkor/hudveck eller områden lämpar sig bäst för fillers behandling?

Read more arrow indicator

Idag kan vi med stor framgång behandla alla typer av veck och rynkor oavsett lokalisation på ansiktet, hals eller dekolletage. Våra säkra Fillers kan användas där det saknas volym. Populärast är behandling av kinder, fillers kindben, fillers i nasolabiala veck (veck från näsvingar ner mot mungiporna) följt av fillers i läppar för konturering och eller läppförstoring. Fillers näsa Stockholm eller läppförstoring i Stockholm är bland det mest sökta på senare tid, du kan lita på att vi är den bästa och säkraste kliniken för näsfillers och läppfillers i Stockholm. En annan mycket efterfrågad indikation för fillers är definition av ansiktskonturer inkl fillers för käklinje i Stockholm. Även tear trough fillers eller mörka ringar under ögonen har blivit populärt på senare tid. Var försiktig med val av klinik för just fillers tear trough är den svåraste behandlingen någon kan göra. Börjar ansiktshuden bli slapp och insjunken vilket får er att se slitna och åldrade ut då kan vi idag utföra sk ”Mini Lift” med fillers som ersättning för operation eller om operation inte är tänkbar. Vår läkare är nog landets mest estetiskt kompetenta doktor för ansiktslyft med fillers.

Hur mycket behövs det fyllas med per behandling?

Read more arrow indicator

Beroende på veckens djup och behov av förstoring kan olika volym av fillers behövas. I regel används 0,5 ml i glabella, 1-2 ml i nasolabiala vecken, 0,5-1 ml i läpparna och 2-4 ml i kinderna.

Hur mycket filler är rekommenderat att inleda med?

Read more arrow indicator

Hur mycket fillers som ska användas första gången är helt beroende på vilket område du ska behandla. Om det är en större läppförstoring du söker brukar vi använda 1,0 ml men önskar du endast en liten förstoring räcker vanligtvis 0,5 ml. Vid kindbensförstoring använder vi vanligtvis 1,0 – 2,0 ml per sida.

Hur fungerar fillers i Solna?

Read more arrow indicator

Vår behandling av fillers i Solna fyller ut hyn där spänst och volym saknas. Det bidrar till att rynkor och linjer fylls ut och blir mindre synliga. Hyaluronsyran som används i behandlingen har en fuktbindande effekt som får huden att bli smidigare och mer spänstig.

Hur länge håller läppfillers?

Read more arrow indicator

Hur länge resultatet efter vår behandling av läppfillers håller beror helt på individens egna ämnesomsättning och livsstil. Behandlingar i ansiktet har generellt sett längre varaktighet vilket främst beror på mindre rörlighet  än läpparna. Resultatet  varar vanligtvis mellan tre-fyra (i läpparna) upp till tolv-arton månader (i kinder/käklinjer).

Priser för fillers i Solna

Fillers i Stockholm

0,5 ml (Restylane/Juvederm/Belotero)

2 500 kr

1 ml (Restylane/Juvederm/Belotero)

3 800 kr

2 x 1ml (Belotero Volume)

7 500 kr

Tear through

3500 - 5000 kr

Näskorrigering

fr 2 500 kr

Haka

fr 2 500 kr

Läppar

fr 2 500 kr

Skin booster

1 ml 3 000 kr
2 ml 5 000 kr

Kinder

fr 3 800 kr

Käklinje

fr 3 800 kr

Händer

fr 5 000 kr (2 ml)

Texas

fr 7 500 kr

Hyalase

2 500 kr

Se för övrigt under erbjudanden för aktuella kampanjer

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT