Morpheus 8 Stockholm | Boka tid på Lasercenter

Vad är Morpheus8?

Morpheus 8 behandling är ett banbrytande innovativt estetiskt behandlingsverktyg som kombinerar mikroneedling med radiofrekvens (RF) teknologi för att ge en effektiv och skräddarsydd hudförbättring.

Morpheus8  är en fraktionerad hudbehandling med varierat penetrationsdjup och energi. Behandlingen resulterar i en kraftfull stimulering av elastin – och kollagenproduktionen i de djupare lagren av huden. Genom att penetrera huden med tunna nålar och samtidigt leverera värmeenergi med hjälp av RF-tekniken, stimulerar Morpheus8 collagenproduktionen och främjar hudens förnyelseprocess. Behandlingen är inte bara effektiv för att minska rynkor, fina linjer och ärr, den kan också hjälpa till att förbättra hudens struktur och elasticitet.
En av de unika fördelarna med Morpheus8 är dess möjlighet att behandla olika hudtyper och problemområden. Oavsett om det handlar om att återställa ungdomlig lyster i kinderna, minska dubbelhakor eller jämna ut hudtonen, kan Morpheus8 anpassas för att möta individuella behov.

Tekniken av behandlingen gör den till en av de mest effektiva hudförbättrande behandlingarna på marknaden. Välkommen till Lasercenter för att genomföra Morpheus 8 i Stockholm.

Vetenskaplig dokumentation

BOKA BEHANDLING

Före- och efterbilder Morpheus8

Vanliga frågor & svar om Morpheus8

Vilka områden kan behandlas?

Read more arrow indicator

Morpheus8 kan användas på alla områden som behöver en djup uppstramning och hudföryngring. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals, dekolletage, runt ögonen, mage, lår och rumpa.

Hur många behandlingar behövs?

Read more arrow indicator

I regel behövs det 3-4 behandlingar med 4-8 veckors intervall, men beroende på dina förutsättningar, behov och önskemål kan det behövas fler eller färre behandlingar. Info om ungefärligt antal behandlingar fås i samband med den kostnadsfria konsultationen som föregår alla våra behandlingar på kliniken.

Hur går behandlingen till?

Read more arrow indicator

Området bedövas med bedövningskräm under 30-45 min. Efter att bedövningen verkat påbörjas behandlingen metodiskt och noggrant. Behandlingen tar ca 20-30 minuter beroende på områdets storlek och avslutas med att en skyddande och läkande kräm appliceras på huden.

Finns det några biverkningar?

Read more arrow indicator

Behandlingen är relativt smärtfri och kräver minimal återhämtningstid. Omedelbart efter behandlingen kan det uppstå en mild rodnad och svullnad, men dessa symtom försvinner vanligtvis inom några dagar. Man kan ibland känna en svagt brännande känsla som avklingar efter några få dagar. Även tillfälliga blåmärken kan i vissa fall uppstå.

De flesta biverkningarna är milda och går över efter 1-3 dagar, i vissa sällsynta fall kan rodnaden och svullnaden finnas kvar i 7-14 dagar.

Resultat

Read more arrow indicator

Slutresultatet syns ofta ca 3 månader efter sista behandlingen och håller sedan i 1-2 år . Resultaten blir gradvisa och ses successivt allt eftersom behandlingsserien pågår.    

Priser för Morpheus8

Morpheus8

1 behandling

från 5 000:-

2 behandlingar

från 10 000:-

3 behandlingar

från 15 000:-

4 behandlingar (4:e beh kostnadsfri vid köp av 3 beh)

från 15 000:-

Kontakta oss om Morpheus8
med behandlingsgaranti

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT