Skin Booster i Stockholm- hos rekommenderad klinik | Lasercenter

Skin Booster

Vad är Skin Booster?

Vi utför skin Booster i Stockholm som är en unik injektionsbehandling som ingår i begreppet mesoterapi och som återfuktar huden inifrån med hyaluronsyra och glycerol. På så vis förbättras hudens elasticitet och fasthet samtidigt som din hud får en märkbar lyster.

Hyaluronsyra är en naturlig sockerart som finns i huden och som binder fukt och hjälper huden att behålla sin spänst och volym. När vi blir äldre minskar den kroppsegna hyaluronsyran och huden tappar gradvis sin spänst och elasticitet. Huden får mer synliga rynkor och veck och förlorar sin naturliga lyster.

Under en behandling med vår Skin Booster, Belotero Revive, injiceras hyaluronsyra och glycerol i små mängder under huden där den sedan drar till sig vatten och ger långvarig fukt på djupet. Huden får indirekt en ökad volym vilket gör att den både känns och ser fastare ut, samtidigt som linjer och rynkor blir mindre synliga. Kroppens egna kollagen stimuleras och resulterar i att huden långsamt stärks och blir fastare.

Vilka områden kan behandlas?

Förutom ansiktet passar behandlingen utmärkt för utsatt hud på hals, dekolletage och händer. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

Hur många behandlingar krävs? 

För ett optimalt resultat rekommenderas 3 behandlingar med fyra veckors mellanrum. Oftast räcker det med 1 ml / behandling men om området som ska behandlas kräver 2ml har vi sett väldigt fina resultat redan efter 2 behandlingar. När du kommer till oss får du alltid en individuellt anpassad behandlingsplan.

Hur länge håller resultatet?

Efter en kur på 3 behandlingar håller resultatet i upp till 9 månader. Vi rekommenderar därför en underhållande behandling var 6:e månad efter den initiala kuren för att inte behöva gå igenom en ny kur igen.

 

Om du vill boka tid för Skin Booster i Stockholm, klicka på knappen nedan!

BOKNING

Priser för skin booster i Stockholm

Skin Booster

1 ml

3000 kr

2 ml

5000 kr

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT