Kroppsskulptering & cellulitbehandling Stockholm | Lasercenter

Kroppsskulptering

Lasercenter erbjuder kosmetiska kroppsbehandlingar för en mängd vanliga ”figur-problem” som tex lokal fettreducering, dubbelhaka, slapp hud och celluliter. Hos oss hittar du en mängd av de mest effektiva metoderna för fettreducering/kroppsskulptering, t ex:

  • Belkyra, förstör fettet under hakan permanent
  • CoolTech, fryser bort fettet permanent
  • Bindvävsmassage

Metoderna kombineras ofta med varandra och/eller med medicinska produkter för bästa resultat och behandlingarna vänder sig till både kvinnor och män över 18 år.

Läs mer om de olika metoderna nedan.

BOKA BEHANDLING

Före- och efterbilder belkyra

Före- och efterbilder cooltech

Belkyra

Ett patenterat läkemedel som bryter ner fett. Idag är Belkyra registrerad för injektionsbehandling av dubbelhaka.

Belkyra är ett läkemedel bestående av kroppsegen gallsyra som injiceras i fettväven under hakan och förstör/bryter ner fettcellerna fullständigt och definitivt.Behandlingen som är individuellt anpassad görs efter noggrann kontroll av indikationen och behöver oftast upprepas för att uppnå önskat resultat.

Uppkomst av dubbelhaka kan ha olika orsaker, allt från ärftlighet (genetik) till åldrande eller viktuppgång.För många har dubbelhakan en psykologisk inverkan och är svår att bli av med även vid en naturlig viktnedgång.
Tack vare Belkyra kan man idag erbjuda icke-kirurgiskt alternativ till att bli av med dubbelhakan.

Konsultation inför din behandling med Belkyra

Som alltid föregås varje behandling av en specialistläkarbedömning för att identifiera behandlingens indikation, förutsättningar och prognos.

Inför den kostnadsfria konsultationen fyller du ett formulär om din hälsa/sjukdomshistoria och eventuella tidigare behandlingar.
Därefter vidtar en läkarbedömning och analys av dina förutsättningar för att en lyckad behandling ska kunna genomföras. Besked om lämpligheten av behandling med Belkyra ges och ungefärligt antal behandlingar prognostiseras.
I de allra flesta fall behövs det 2 behandlingar men ju större dubbelhaka desto fler behandlingar är nödvändiga. Om samtidigt väldigt slapp hud förekommer rekommenderas ej Belkyra utan förslag på andra lämpliga behandlingar ges.

Fotografering sker innan behandling och du får skriftlig information som du skall läsa och skriva under.

Behandling med Belkyra

Belkyra är en injektionsbehandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan. Behandlingen kan gradvis förbättra utseendet på hakprofilen under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling. Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående.

Din behandlare injicerar små mängder av läkemedlet på flera olika ställen i det område som ska behandlas. Hur mycket du kommer att få och hur många behandlingar du behöver baseras på mängden fett under hakan.

–  Behandlingen inklusive förberedelser, bedövning injektion och eftervård tar ca 30 min.
–  Dubbelhakans storlek minskar/förbättras gradvis efter varje behandlingstillfälle.
–  I de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3-6 behandlingar.
–  Flera injektioner fördelas över hela behandlingsområdet.
–  Antalet injektioner och behandlingstillfällen beror på dina individuella behov.

Efter din behandling med Belkyra

Du förses med skriftliga råd efter genomförd behandling med Belkyra. Kort tid efter påbörjad injektion upplevs intensiv med kortvarig smärta lokalt under hakan som svar på att Belkyra har börjar verka. Så fort Belkyra träffar fettväven går fettcellerna sönder vilket orsakar den snabba och intensiva smärtan. Smärtan behandlas med kyla och dess intensitet avtar sedan i snabb takt och är helt över efter några få minuter.
Närmast efterföljande dagar efter behandlingen kan man uppleva en del obehag och precis som vid andra injicerbara behandlingar kan man uppleva vissa biverkningar av Belkyra.
Vanligast är svag smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken och tillfälligt minskad känslighet under hakan. Bieffekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva. Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter.
Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 6 veckor.

Läs mer om belkyra här eller kontakta oss.

Boka tid för kroppsskulptering hos oss i Stockholm.

 

CoolTech

Frys bort ditt fett med en annorlunda och mycket effektiv metod!
CoolTech (original utrustningen för fettfrysning) går ut på att förstöra fettdepån genom att frysa ner fettet till -8ºC under 1 timme. Fettcellerna klarar inte av denna kyla under så lång tid varpå de dör medan övrig vävnad som hud, muskler, kärl och nerver skyddas eller påverkas endast temporärt. Fettjockleken över området som ska behandlas mäts upp och noteras. Ett eller två handstycken appliceras över området och med hjälp av vakumsug dras överskottsfettet in i handstycken varpå fettet fryses snabbt ner till måltemperaturen -8ºC. Denna temperatur behålls sedan under 1 timme varpå innehållet i fettcellerna (lipider, fettsyror) kristalliseras och fettcellerna dör (går i apoptos= oåterkallelig självdöd).

Läs mer om CoolTech och fettfrysning här.

Boka tid för kroppsskulptering hos oss i Stockholm.

 

X ° TONE ™

Likt EmSculpt™ producerar X ° TONE ™ högintensiva fokuserade magnetiska pulsationer i syfte att stimulera muskelvävnaden till väldigt intensiva, s.k. supramaximala muskelsammandragningar.

CTN introducerar nu den kraftfullaste MMS-utrustningen inom kroppsskulptering. Tekniken förbättrar muskelstyrka, -tonus och fasthet samtidigt som den effektivt avlägsnar fett. Tack vare gedigen skandinavisk teknologi med marknadens kraftfullaste utrustning får vi bättre resultat än med någon annan utrustning i detta fält.

Läs mer om vår kroppsskulptering X ° TONE ™ med marknadens kraftfullaste utrustning här.

 

BINDVÄVSMASSAGE

Avlägsna envisa celluliter med bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en behandling som utan smärta eller kirurgiska ingrepp, avlägsnar envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ridbyxlår, höfter, stjärtpartier, överarmar m.m. behandlingen skulpterar om din kropp och är i kombination med ex Ultraljud ett alternativ till fettsugning för de personer som tvekar eller inte lämpar sig för fettsugning. Bindvävsmassage är dessutom en effektiv och välgörande behandling mot andra fysiska problem orsakade av cirkulationsstörningar, såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, fibromyalgi, ledvärk, stelhet och svullnader m.m.

Bindvävsmassagen utförs med hjälp av en utrustning som med ett vacuumsug masserar de aktuella områden och resulterar dels i ökad lymfcirkulation med förbättrad borttransport av slaggprodukter, gifter och överflödig vätska och dels i ökad blodcirkulation, förbättrad syretillförsel till kroppens celler, ökad ämnesomsättning och därmed ökad fettförbränning. Dessutom stimuleras kollagen- och elastinproduktionen vilket ger fastare och smidigare hud.

 

CELLULITBEHANDLING

Vad är celluliter?
Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar s.k. cellulithud. Celluliter orsakas av att underhudens fettceller blir fler och större, och att vätska samlas i vävnaderna omkring dem som kan bero på att kroppens förmåga att göra sig av med gifter har försämrats.

Den minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindväven. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter.

Cellulitbehandling
Bindvävsmassage är en behandling som utan smärta eller kirurgiska ingrepp, avlägsnar envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ridbyxlår, höfter, stjärtpartier, överarmar m.m. Bindvävsmassage skulpterar om din kropp. Bindvävsmassage är det bästa alternativet till fettsugning eller för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller för de som har en hudtyp som inte anses lämplig för fettsugning. Bindvävsmassage är dessutom en effektiv och välgörande behandling mot andra fysiska problem, orsakade av cirkulationsstörningar, såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, fibromyalgi, ledvärk, stelhet och svullnader m.m.

Behandlingen utförs av specialutbildade terapeuter och behandlingen tar ca 40 minuter. Efter behandlingen känns huden både fastare och mer elastisk. Normalt krävs 14-18 behandlingar och utförs 2 ggr/vecka. Underhåll av behandlingsresultat ca 1 gång/mån.
Bort med celluliter och fettdepåer.
Massagen sker m en utrustning som med ett vacuumsug masserar hela kroppen. Detta resulterar dels i ökad lymfcirkulation med förbättrad borttransport av slaggprodukter, gifter och överflödig vätska dels i ökad blodcirkulation, förbättrad syretillförsel till kroppens celler, ökad ämnesomsättning och därmed ökad fettförbränning. Dessutom stimuleras kollagen- och elastinproduktionen vilket ger fastare och smidigare hud.

Ring oss för att boka en cellulitbehandling i Stockholm! Se priser nedan.

Priser för kroppsskulptering

Kroppsskulptering

Belkyra

1 behandling från 9 000 kr

Cooltech

3400-3600 kr/behandling

X ° TONE ™

6 behandlingar 24 000 kr

8 behandlingar 32 000 kr

Bindvävmassage/ LPG

1 behandling 600 kr

6 behandlingar 3 300 kr

12 behandlingar 6 000 kr

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT