Kroppskonturering med Hyaluronsyrafiller i Stockholm | Lasercenter

HyaCorp – Kroppskonturering med Hyaluronsyrafiller

Det senaste decenniet har man världen över noterat ett ökande intresse för att förbättra sin kroppsform på ett naturligt, icke-invasivt sätt utan att behöva genomgå ett större kirurgiskt ingrepp eller använda sig av implantat.

Att genomgå narkos, postoperativa besvär och få kvarstående ärr är de främsta skälen till att många letar efter andra alternativ. Vi kan idag och som en av de första klinikerna i Sverige erbjuda HyaCorp, för att återställa och skapa volym, skapa bättre symmetri samt reparera ojämnheter efter tidigare ingrepp. HyaCorp lämpar sig därför riktigt bra för dem som inte vill genomgå kirurgi, har begränsat med eget fett att transplantera och för dem som hellre vill skapa successiv förstoring över tid. HyaCorp används för att förstora stuss, förbättra volym och asymmetri efter tidigare bröstplastik, jämna till gropar efter tidigare fettsugning, bättra på ojämnheter på låren och skapa bättre volym på handryggar.
HyaCorp kroppsfiller är baserad på samma hyaluronsyra som förekommer i ansiktsfiller men med större partikelstorlek och med högre densitet/täthet vilket gör gelén tjockare och mer varaktig.

HyaCorp kommer ursprungligen från Tyskland där den har funnits sedan tolv år tillbaka. Den har en hög renhetsgrad och är faktiskt den enda kroppsfillersen på marknaden som är CE-godkänd.

BOKA BEHANDLING

Om behandlingen

Behandlingen genomförs i lokal bedövning under relativt sterila förhållanden. Området som ska behandlas markeras innan HyaCorp injiceras av vår specialistläkare, Dr Jean Hadad. Ingreppet kan ta mellan 30 och 60 min beroende på omfattning och volym som ska injiceras.

Efter behandling bör man undvika träning och direkt tryck på området i ett par dagar. Inga restriktioner finns i övrigt och du kan återgå till normala aktiviteter efter det. Vanligast och kanske den enda bieffekten av behandlingen är blåmärken som oftast försvinner inom två veckor men i vissa fall kan dröja kvar lite längre.

Resultatet syns direkt efter behandlingen, men kommer successivt att förbättras de kommande två veckorna då medlet binder vätska och expanderar ytterligare. Optimal effekt ser du 2 veckor efter att du har blivit behandlat och resultatet håller sedan i sig upp till 2 år. Vid behandling av större områden som stuss behöver man i regel 3-4 behandlingar, med 2 veckors mellanrum.

Innan en behandling påbörjas genomgår man en kostnadfri konsultation med vår behandlande spec. läkare för att identifiera dina behov, förutsättningar och lämpligheten för behandlingen. Man får även information om förloppet samt mer noggrann prisuppgift baserat på uppskattad mängd filler som behövs.

Frågor & svar

Hur verkar Fillers?

Read more arrow indicator

Våra fillers innehåller hyaluronsyra, ett kroppseget ämne som finns mellan cellerna i bland annat huden, och som genom att binda vätska ger huden ökad volym. På så sätt kan rynkor och hudveck slätas ut och volym skapas.

Är behandlingen med Fillers säker, finns det några biverkningar?

Read more arrow indicator

Behandlingen med fillers innehållande hyaluronsyra av högsta kvalitet är mycket säker och effektiv. Resultatet syns omedelbart och fortsätter att förbättras de närmaste veckorna tack vare ”mognaden” av produkten i huden. Inga ärr eller andra märken lämnas i ansiktet. Våra produkter har använts i flera år över hela världen och över 20 miljoner behandlingar har hittills genomförts utan några sena eller bestående bieffekter.

Hur går behandlingen till, är den smärtsam?

Read more arrow indicator

Medlet injiceras under huden via en kanyl = Cannula (sk Blind needle) för att undvika upprepade småstick med nål och minska därmed risken för blåmärken. Metoden kan användas för alla former av fillersinjektioner oavsett lokalisation på ansiktet. Vid enstaka fall kan stick med vanlig nål behövas för att optimera resultatet eller för att skulptera läpparna. Bedövningsmedel kan appliceras eller injiceras före injektionerna om så önskas. Våra fillers innehåller bedövningsmedel för att minimera obehagen/smärtan och ge en bättre upplevelse av behandlingen. En lätt rodnad kan synas efter behandlingen som försvinner inom några timmar. Den kan med lätthet döljas med lite smink om man t.ex. vill återvända till sitt arbete efter behandlingen. Varje behandling föregås av en kostnadsfri läkarkonsultation för närmare bedömning av just dina behov och avgöra lämpligheten i val av terapi.

Hur länge varar en behandling?

Read more arrow indicator

Våra fillers som är av absolut bästa Hyaluronsyrakvalitet typ Belotero balance, Belotero Intense och Belotero Volume, är på väldigt många sätt lika kroppens egen hyaluronsyra och integreras naturligt i kroppens vävnad. Vi har under 15 års tid inte haft något fall med granulom eller immunologisk reaktivitet där medlet har kapslats in och förhårdnats. Våra fillers bryts ner helt med tiden utan att lämna några spår i kroppen. Nedbrytningen sker långsamt och successivt över en period på normalt 1 år med individuella variationer mellan 9-15 mån. Beroende på behandlat område kan påfyllning (touch up) behövas efter ett visst antal månader (1-3 mån för läppar). Underhållande behandling genomförs sedan med 6-15 månaders intervall, den senare för området under ögonen.

Vilka rynkor/hudveck eller områden lämpar sig bäst för fillers behandling?

Read more arrow indicator

Idag kan vi med stor framgång behandla alla typer av veck och rynkor oavsett lokalisation på ansiktet, hals eller dekolletage. Våra säkra Fillers kan användas där det saknas volym. Populärast är behandling av kinder, fillers kindben med eller utan fillers i nasolabiala veck (veck från näsvingar ner mot mungiporna) följt av fillers i läppar för konturering och eller läppförstoring. Fillers läppar eller läppförstoring i Stockholm är bland det mest sökta på senare tid. Du kan lita på att vi är den bästa och säkraste kliniken för läppfillers i Stockholm. En annan mycket efterfrågad indikation för fillers är definition av ansiktskonturer inkl fillers för käklinje i Stockholm. Även tear trough fillers eller mörka ringar under ögonen har blivit populärt på senare tid. Var försiktig med val av klinik för just fillers tear trough är den svåraste behandlingen någon kan göra. Börjar ansiktshuden bli slapp och insjunken vilket får er att se slitna och åldrade ut då kan vi idag utföra sk ”Mini Lift” med fillers som ersättning för operation eller om operation inte är tänkbar. Vår läkare är nog landets mest estetiskt kompetenta doktor för ansiktslyft med fillers.

Hur mycket behövs det fyllas med per behandling?

Read more arrow indicator

Beroende på veckens djup och behov av förstoring kan olika volym av fillers behövas. I regel används 0,5 ml i glabella, 1-2 ml i nasolabiala vecken, 0,5-1 ml i läpparna och 2-4 ml i kinderna.

Priser för kroppsfillers

Kroppsfillers i Stockholm

HyaCorp I eller II

1 x 10 ml

4 500 kr

2 x 10 ml

7 800 kr

Lilla paketet 4 x 10 ml

12 800 kr

Mellan paketet 6 x 10 ml

16 800 kr

Stora paketet 8 x 10 ml

19 900 kr

Se för övrigt under erbjudanden för aktuella kampanjer

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT