Radiesse® i Stockholm - Återställ ansiktets naturliga volym

Radiesse®

Radiesse® är en nygammal injektionsprodukt för utfyllnad av rynkor som omedelbart återställer ansiktets naturliga volym och på så sätt reducerar ålderstecknen. Förutom den omedelbara fyllnadseffekten stimulerar en av ingredienserna i Radiesse® (Kalciumhydroxylapatit) vår egen naturliga produktion av kollagen vilket resulterar i att huden återfår sin ungdomliga spänst och elasticitet. De små mikrosfärerna stimulerar hudens fibroblaster och ökar kroppens egen kollagen- och elastinproduktion samt nybildning av kärl vilket tillsammans ger en tydligt föryngrande effekt varför Radiesse® är att betrakta som en av de kraftfullaste biostimulerare, om inte den kraftfullaste som finns på marknaden idag. ”The Future of Aesthetic medicine is regenerativ”.
Radiesse® är en toppmodern långtidsverkande filler med mycket hög viskositet och elasticitet. Dessa egenskaper ger förutsättningar för optimal lyfteffekt och stannar kvar, i betydligt högre grad jämfört med andra fyllnadsmedel, där man injicerar det.

Radiesse® innehåller CaHa-mikrosfärer (Kalcium-hydroxylapatit-mikosfärer) som är blandade i en cellulosabaserad gel. Detta unika innehåll gör att Radiesse fungerar som både volymskapande, konturerande och uppstramande filler. Radiesse bryts inte ned av kroppen på samma sätt som en filler med Hyaluronsyra gör.

Vid injektion ger gelen i Radiesse® omedelbar förbättring och volym. Den andra komponenten, CaHA-mikrosfärer integreras sedan i din hud och skapar en struktur som kraftfullt stimulerar produktionen av kollagen, Elastin och nya kärl vilket resulterar i en successiv huduppstramning som kan vara i upp till 24 månader. Radiesse® är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen. Radiesse® är en marknadens mest kraftfulla regenerativa produkter på marknaden för en naturlig föryngrande effekt.

BOKA BEHANDLING

Radiesse® är en väldigt säker produkt.

Studier har visat att Radiesse®

  • inte orsakar förkalkning eller ossifikation (bennybildning)
  • har en låg risk för migrering
  • inte stör röntgen undersökningar
  • har en låg risk för främmande kroppsreaktioner

Radiesse® erhöll CE-certifiering år 2003. CE-certifieringen är EU:s standard för produktsäkerhet. Radiesse® godkändes också av FDA (amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten) år 2006.

Frågor & svar

Varför Radiesse®?

Read more arrow indicator

Radiesse® är till för dig som önskar tydlig och stark projektion av ex kinben eller käklinje eller för dig som önskar uppnå en tydlig huduppstramning utan att samtidigt få ökad volym. Skillnaden i resultat beror på hur djupt man injicerar produkten och om man späder ut den eller ej. Beslutet tas förstås efter en noggrann genomgång med din behandlade läkare utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Hur går behandlingen till?

Read more arrow indicator

Precis som med vanlig fillers injiceras Radiesse® med kanyl. Medlet kan injiceras djupt ner mot benet för att erhålla bättre projektion och kontur eller ytligt och utspätt för att uppnå huduppstramning via stimuleringen av kollagenproduktionen.

När ser man resultatet av en behandling?

Read more arrow indicator

Resultatet syns ofta direkt efter en behandling vid konturering eller projicering av t.ex käklinjen men det tar flera månader innan slutresultatet uppnås vid huduppstramning. Studier har visat att hudens dermala lager (kollagenlagret) förtjockas successivt från ca 4-4,5 mm till drygt 7 mm efter flera månader tack vare nybildning av det elastiska och friska kollagenet, typ I (ca 15 % mer efter 3 och hela 140% mer kollagen typI efter 7 månader). Även Elastinhalten ökar med 32% efter 4 och uppåt 75% efter 7 månader samtidigt som man ser en signifikant förbättrad cirkulation sekundärt till stimulering av kärlnybildning. Allt detta tillsammans resulterar i en noterbar och naturlig uppstramning som varar upp till 2 år, sannolikt längre.

Vilka är bieffekterna av Radiesse®?

Read more arrow indicator

Liksom vid andra injektionsbehandlingar kan blåmärken uppstå och vara i upp till 1 vecka efter behandlingen. Inga åtgärder behöver tas då blåmärken försvinner spontant av sig själva.

Man kan uppleva viss ömhet på platsen för injektionen särskilt om medlet har injicerats djupt på benet. Ömheten kvarstår i några dagar och försvinner spontant.

Det kan uppstå en mindre rodnad och en svullnad efter injektionen. Svullnaden kan kännas relativt hård i några dagar innan den spontant försvinner.

I mycket sällsynta fall och framför allt om medlet injiceras av oerfaren injicerare kan små vita prickar uppstå ytligt under huden. Dessa kan kvarstå i flera veckor innan de försvinner. Studier har visat att Radiesse® har den säkraste riskprofilen av alla fillers som finns på marknaden under förutsättning att produkten injiceras av erfarna (längre än 7 års erfarenhet av injektioner) behandlare.

Priser för Radiesse®

Radiesse®

1 spruta (1x1,5 ml )   

5500:-

2 sprutor (2x1,5 ml)

9900:-

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT