Infuzion | Lasercenter

Infuzionsystem är en helt ny revolutionerande nålfri antiage behandling

Med hjälp av en patenterad kula av keramik slussar man ner Hyaluronsyra 2-3 mm ner i dermis helt utan nålar. Behandlingen som kan likställas med en skin booster görs helt utan nålar eller stick. Jontoforestekniken som behandlingen bygger på är en välkänd behandlingsmetod som använts i många år inom skönhetsvården. Med hjälp av galvanisk ström ökar man hudens genomsläpplighet så att hyaluronsyran penetrerar ner i huden och återfuktar på djupet. Vill du ha en nålfri och relativt behaglig skin booster i Stockholm så är vi rätt klinik för dig. 

Med infuzion som också kan likställas med nålfri mesoterapi i Stockholm kan man jämna ut fina linjer, återfukta huden, minska porer, tona ner mörka ringar runt ögonen och ge huden en naturlig lyster samt en jämnare yta. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper, även på personer med torr och känslig hud.

BOKNING

Så går Infuzion till

Den patenterade keramikkulan fästs på en injektionsspruta som fylls på med steril hyaluronsyralösning. Därefter lägger man sprutan i en speciell behållare och kulan laddas med ström, sedan rullas kulan över ansikte, hals, decolletage och händer samtidigt som substansen slussas ner i huden via kulan. Resultat kan ses efter första behandlingen, likt en skinbooster får man en fantastisk lyster och en fylligare yta. Man rekommenderar en kur på 3 behandlingar för att uppnå bästa resultat, därefter underhåller man resultatet med 1 behandling varje 6 månader. Behandlingen tar ca 30 min att utföra, den är reaktivt smärtfri och biverkningsfri. Ibland kan behandlingen kännas som små stickningar och en lätt rodnad kan uppstå.

Infuzion

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT