Fettfrysning Stockholm | Effektiv metod med CoolTech

Fettfrysning Stockholm - Få snabbt resultat med Cooltech

Fettfrysning i Stockholm är en metod som går ut på att förstöra fettdepån genom att frysa ner fettet till effektivast möjliga temperatur som i detta fall är -8ºC. Temperaturen behålls sedan stadigt på -8ºC under 1 timme. Fettcellerna klarar inte av denna kyla under så lång tid varpå de dör medan övrig vävnad som hud, muskler, kärl och nerver skyddas eller påverkas endast temporärt. Fettjockleken över området som ska behandlas mäts upp och noteras. En till två moduler appliceras över området och med hjälp av vakumsug dras överskottsfettet in i modulerna och fryses snabbt ner till måltemperaturen -8ºC. Denna temperatur behålls sedan under 1 timme varpå innehållet i fettcellerna (lipider, fettsyror) kristalliseras och fettcellerna dör (går i apoptos= oåterkallelig självdöd).

Behandlingen känns, efter de initiala minuterna då fettet sugs in och kyls ner, i princip inte alls. Omedelbart efter avslutad fettfrysning i Stockholm kan en måttlig – intensiv men mycket kortvarig värme/smärta upplevas då cirkulationen och blodet återgår till det nedfrysta området.

Fyll i formuläret på bokningsknappen för en rådgivning inför din fettfrysning Stockholm.

BOKA BEHANDLING

Följande kan uppstå eller upplevas efter en fettfrysning med Cooltech:

  • En viss rodnad och ibland lättare blåmärken kan uppstå över det behandlade området och vara i några timmar-dygn efter behandlingen. (Beror på tryck- och sugeffekt från modulen).
  • Stickningar och en kliande känsla i det behandlade området kan förekomma och vara i några veckor sekundärt till att fettcellerna dör.
  • Lättare feber kan inträffa de första 24 timmarna.
  • Nedsatt känsel kan upplevas i området och vara upp till 8 veckor efter en behandling.
  • En måttlig svullnad och lätt till måttlig smärta kan upplevas sekundärt till att en viss inflammation uppstår i den behandlade fettväven. Inflammationen går över spontant efter ca 10 dgr.
  • Mer sällsynt kan en lättare och ytlig frysskada av huden uppstå efter behandlingen.

Resultaten av fettfrysning CoolTech börjar märkas efter 2-3  veckor och fortsätter ända upp till 90 dagar. Effekten varierar dock från person till person. Välkommen in för en bedömning inför den effektivaste fettfrysningen du kan uppnå vare sig du bor i Stockholm, Solna eller Sundbyberg.

Naturligt resultat efter fettfrysning i Stockholm

Utrustningen är försedd med två av varandra oberoende applikatorer som gör det möjligt att behandla två områden samtidigt. Dessutom är applikatorerna utformade på ett anatomiskt sätt, vilket reducerar den onaturliga övergången mellan behandlat och obehandlat område som andra konkurrerande system kan orsaka. Resultatet ser helt enkelt mer naturligt ut efter en fettfrysning med CoolTech. Välkommen att boka fettfrysning i Stockholm på Lasercenter.

Före- och efterbilder Cooltech

Kontakta oss

Phone iconTelefon

08 - 444 65 80

Mail iconMejladress

info@lasercenter.se

Pin iconAdress

Solna Torg 19, plan 7
Solna Centrum

Pin iconÖppettider

Mån – Tors: 9.00 – 19.00
Fre: 9.00 – 16.00
Lördag-söndag: STÄNGT